Υλικά:
2κ.σ. μουστάρδα dijon
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. χυμό λεμόνι
Mερικά φύλλα φρέσκο δενδρολίβανο (προαιρετικά)
1 σκελίδα σκόρδο
1 ροδέλα πρασινη πιπεριά και 1 ροδέλα κόκκινη
Πιπέρι, λίγο χοντρό αλάτι
Εκτέλεση:
2κ.σ. μουστάρδα dijon
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. χυμό λεμόνι
Mερικά φύλλα φρέσκο δενδρολίβανο (προαιρετικά)
1 σκελίδα σκόρδο
1 ροδέλα πρασινη πιπεριά και 1 ροδέλα κόκκινη
Πιπέρι, λίγο χοντρό αλάτι
Εκτέλεση:
- Λιώνουμε το σκόρδο, τις πιπεριές και τα φύλλα δενδρολίβανου σε ένα γουδί ή μπώλ.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Σκεπάζουμε με κάτι το μπωλ και το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να ανακατευθούν τα αρώματα πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου