Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Ξενοδοχεία με μελισσοκομία

Πολλά ξενοδοχεία παράγουν τα δικά τους λαχανικά, το δικό τους κρασί ή εκτρέφουν και τα δικά τους ζώα. Υπάρχουν όμως και ξενοδοχεία που παράγουν το δικό τους μέλι. Τα ξενοδοχείο «Brown Palace Hotel» στο Κολοράντο και «Fairmont Royal York» στο Τορόντο εγγυώνται φρέσκο και πάνω από όλα ντόπιο μέλι στους επισκέπτες τους, και μάλιστα από τις δικές τους κυψέλες! Οι υπεύθυνοι δημιούργησαν στο εσωτερικό του ξενοδοχείου μια μίνι μελισσοκομική «επιχείρηση», με κυψέλες αλλά και τον ειδικό έμπειρο μελισσοκόμο.  Το μέλι που παράγεται χρησιμοποιείται στο απογευματινό τσάι και στο πρωινό που προσφέρει το ξενοδοχείο. Από την παραγωγή, λοιπόν, κατευθείαν στην κατανάλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

I like it!